Masai Mara och Masai bilder

Här är mitt fina bussgäng jag skumpade med till och från Masai Mara, 7 timmar enkel riktning. Samma gäng åkte och kollade tillsammans på alla djuren under de tre passen vi var ute. Ett förmiddagspass, ett eftermiddagspass med solnedgången och ett morgonpassstrax efter soluppgången. Otroligt fint var det minst sagt!




På hemvägen besökte vi en masaiby där vi bla var med männen på en "hoppa-högst-tävling", det var inte riktigt det det var för de, men för oos var det nog så.
 



Masaikvinnorna visade en dans som vi tjejer sedan joinade, det gick ut på att man stod och viftade på armarna.
 



Inne i en hydda hos masaierna. Den är gjord av kobajs och innehöll en säng till de vuxna (mannen sover inte alltid i samma hydda eftersom han ofta har flera fruar), en för barnen, de båda hade en "kopläd" som lakan och i mitten en liten eldstad. Både en liten kalv och ett litet lamm var knytna i stugan. De var jättemörkt, endast två cirka 1.5dm2 stora fönster släppte in ljus. Det luktade en aning skunkt.




En kompizbuss. Så fort någon buss (av alla i hela parken) såg något spännande djur åkte alla dit så mötte man upp med de andra.



Ganska cool tjej i solnedgången längst bak i bussen. Kunde man annat än älska att vi kunde ha taket "upplyft", svar nej.




Bild för att visa hur nära inpå vi kom lejonen.



Träd, giraff och bus, inte så mycket mer.




Innan hemfärd roade vi oss med lite lekar, här Felix och Stefano.




Trots den ganska sunkiga bilden kan ni nog ana er till hur fint det var!



Det var en jättefin helg verkligen och nu ska jag kila för jag måste hinna till löpningen som börjar snart, ska försöka ladda upp lite fler bilder senare i veckan, får se när det hinns med.

måndag

Extremt sega måndagar har jag. Roligt var dock filosofilektionen där vi hade fyra-hörn övningar hela timmen och samtalde om olika ämnen.

Förresten hade jag värsta flytet idag, bl.a. på lottningen av våra Model UN länder. Model UN är en kurs där vi ska skriva resolutioner om vårat lands åsikter i givna ämnen. Det hela (en 50p kurs) resulterar i en veckas rollspel i FNs högkvarter UN Habitat här i Nairobi. Ungdomar från bla. Kenya, Tanzania och Uganda kommer delta. Vi är ca 1000 deltagare, i år har de sänkt med ca 700 deltagare pga att det blir för många i lokalerna. Förra veckan fick vi ett kompendium på kanske ca 70 sidor hur det ska gå till, bla. bilder på hur man inte får klä sig. Kostymklädsel är det som gäller. I alla fall, idag kommer läraren Torbjörn till middagen och meddelar att länderna vi fått är Italien, Argentina, Egypten och Sydkorea. Jag och Anna Leijon(hon, Fredrica och André är i min grupp) börjar gorma om att vi vill ha Sydkorea, men det gick inte att samsas så vi fick lotta. Visst fick vi Sydkorea! Nu känns hela kursen mer intressant och jag ser jättemycket fram emot att börja arbeta med det, till på torsdag ska vi göra en landanalys. Allt är på engelska också förresten.

Ska försöka ladda upp bilder på bloggen från Masai Mara också, det var jättehäftigt! Vi såg mycket djur och vädret kunde inte vara bättre. Idag kom paketet från snälla Suzanne också, jättegulligt verkligen, tack så hemskt mycket! Det såg ut att ha haft en ganska jobbig resa..Men godiset hade inte tagit nått stryk inte! Det bästa är att det är inte bara en själv som blir glad över godiset. Lyckan sprider sig genom umgänget och det blir dessutom mycket roligare att dela glädjen.

Nu ska jag lägga mig tidigt och gå upp tidigt för att läsa läxa.

Fig tree camp

Thanks a lot för godiset mamma! Det kom fram redan igår, dina paket kanske sorteras som ”prioriterade”.  Very kind! Lite ska jag nog ta med till i helgen, då ska vi bo i tält om tre pers, tjejer och killar var för sig. Jag, Anna och Marie ska sussa tillsammans. Om någon är nyfiken på vart vi ska i helgen kan ni spana in denna länk: http://www.madahotels.com/figtree/index.php

Det här stället alltså, det är så knäppt, men man blir glad av det. Det är verkligen en bubbla. Igår var det friskis&svettis pass på området. Kan tänka mig att jag förvånar några när jag meddelar att jag faktiskt deltog. Det gjorde även några till från internatet, halva kvinnliga lärarkåren, några boardingföräldrar och lite partners till skolpersonal.


veckans

Veckans hissar:

-Klaras alla långa innehållriska mail<3
-internatet
-att vi ska åka till Masai Mara (safari) i helgen
-tröjor för 30 & 50ksh styck på Toy Market
-att maten är så god
-att vi börjar få gå ut allt mer och mer
-att en av de bitska internatföreståndarna blir mer och mer vänlig
-högstadietjejernas hissar och dissar på facebook
-Hanna och Lollos skivor som blir allt bättre och bättre!

Veckans dissar:

-att jag inte orkar plugga när jag inte måste(men borde)
-att jag måste betala löpningen 2000ksh och dryck under helgen
-ingen grov diss men: att det finns pool på området i helgen ute i bushen känns lite för turistigt
-att mitt kamerabatteri kommer dö efter typ en dag på safarin
-att min skräck för råttor blir allt större och större (de kan komma till rummen om man har mat där..USCH)

ksh/10=sek

en vanlig tisdag

Det här inlägget skrev jag igår, men publiceringen misslyckades:

Det är en så härlig blandning här på boardingen av människor. Lite ledamöter i olika MUF styrelser, någon centerpartist, konservativa och lite rödtottar. Idag på engelska lektionen skulle vi producera en presentation om vår praktikdag förra veckan, i min grupp om fyra personer bestämde vi att vi skulle prata om känslor, särskilt ”guilt and being spoiled”. Jag och Anja påstod att vi kände oss lite obekväma när vi gick i Kibera då det faktiskt är en någorlunda misär, ledamoten i MUF påstod att han visserligen inte njöt av det men han kände sig absolut inte skyldig till något. Det hela resulterade i att han och jag (Anja försökte desperat få ut sina åsikter men blev lite väl upprörd) under tjugo minuter hade en livlig debatt på varvad engelska och svenska om klasskillnader i Sverige och skatter och allmän politik. Folk i klassrummet kollade och undrade vad som pågick och engelskaläraren tyckte det var bra att vi förde en diskussion (hon verkade vara lite mer på min sida=klasskillnaderna var en av anledningarna till att hon flyttade från the UK). Dock blev och är fortfarande MUF killen upprörd. Han var jätteförvånad när han fick höra mina åsikter dessutom. Det var en underhållande och känsloladdad lektion.

Nu verkar jag ha fått ordning på min studieplan och jag ska imorgon börja med filosofi. Jag börjar 12.40 och nu ska vi kolla klart 5.5h versionen av Stolthet och fördom, som vi började på igår. Först hämta kvällsfika, såklart.

Idag tränade jag för första gången på allvar(har blivit några få morgnar med Jenny och Anna i poolen plus lite styrka dock), vi var 6 pers ute och sprang med en kenyan, hon var skitpeppande och jätteduktig. Känns bra, ska betala min första räkning jag fått i postfacket och fortsätta med det.


ramadan

Idag är vi lediga, det är ju faktiskt ramadan för alla som det undgått...

Igår var vi alltså ute för tredje kvällen i rad (i fredags var vi iofs på restaurang hela kvällen) men vi blev utslängda runt elva tiden. Svenska skolan har sen tidigare, vad jag har hört, kallats Cinderella school, eftersom att vi oftast måste gå hem så tidigt som halv1. Men igår fick vi höra annat, vi har tydligen bad behavior plus att det tydligen var 26årsgräns (21 för tjejer) efter halv elva (vilket det inte var förra helgen).

Här är bild på Anja, Jenny och Stefano när vi var på väg ut i våra älskade bussar förra helgen.




Här är jag och Anna hos Marie under förfix förra helgen. hahah och Erik, jag vet vad du tänker om posen! :)


Den här veckan är det bara tre skoldagar, helt okej. På fredag drar vi nämligen till Masai Mara för lite safari till på söndag, det blir fint. Vet inte om jag nämnde att vi i SamhällskunskapB skulle skriva en reportageanalys tidigare, fick i veckan tillbaka den och kändes fint när mitt första arbete fick betyget MVG. Men när det verkar som att alla fick samma betyg var det inte kul längre.

Som jag skrev i min loggbok efter första praktikdagen trodde jag att jag hade en bra föreställning(om man nu kan kalla det så) av Kibera (den stora välkända slummen) redan, eftersom jag förut har både läst och hört mycket om området. Jag visste om flying toilets (folk gör sina behov i en plastpåse och kastar sedan iväg den efter de förhoppningsvis knutit igen den), att det var enormt tätbefolkat och att det var liten släng av misär. Men jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Så tätbefolkat, så dåliga förhållanden och så mycket människor var det faktiskt inte som jag trodde. Men samtidigt vet jag att om jag bara läst så lite vi gjorde dagen innan vi drog dit (vilket var för några få de nästintill enda de hade hört om stället) vet jag att jag skulle reagera jättestarkt och tycka att det var fruktansvärtjobbigt och beklaga mig oändligt om vilken misär människor 1km ifrån oss lever i.

Nu ska jag försöka bocka av några av alla läsläxor vi har.



Här är min fina vän André som jag tyvär inte har några fina bilder på. Han är den sjukt konstiga konservativa mannen med de sjukaste åsikterna (vi är typ varandras motsatser), fast han är väldigt rolig, han är mannen som kommer in i mitt rum på morgnarna och släpar upp mig ur sängen kl 10 när jag kan sova flera timmar till och han som sitter och skiver "I love Jesus" på min axel på lektionerna.

livstecken

Är förbaskat trött. Nyss hemkommen från något look-a-like shoppingcentre vid namn Village Market där jag nästintill somnade både vid fikan och på bussen hem. Var ute i fredags på den etiopiska restaurangen som förra veckan och igår var vi på en klubb. Betydligt finare än förra helgens bar/klubb. Här var det grym utsikt (likt förra veckan dock) men mycket dyrare och fina möbler. Idag blev vi glatt överraskade när de beslutat sig för att vi får gå ut ikväll trots att de tidigare gått ut med informationen att vi inte skulle få gå ut, det är nämligen ramadanhelgdag imorgon, så nu ska jag käka, sen blir det nog ett försök till en powernap och sedan fix inför kvällen.

Ska snart uppdatera om Kiberabesöket i veckan också.


inläggsräkningen var inte kul

Åh Sebbe vad glad jag blev av din kommentar, inte alls för fjolligt!

Varför jag var målad som en hund är av den enkla anledningen att jag inte hade mycket bättre för mig under aktivitetsdagen då gratismålare befann sig på boardingen, Sofia.

Sen insåg jag idag att jag håller på att glömma bort svenskt godis när Anna och Jenny pratade om deras favorit lösviktsgodisar. Jag fick jättecravings efter svenskt godis så gick och pluggade tillsammand med min första&sista gott&blandat. MUMS. Dock har jag lite kvar men skulle uppskatta svennegodis. Om någon underbar själ (antar att mamma får offra sig) har lust att kasta ner lite Djungelvrål och Marabou- eller mörk choklad i ett paket skulle det inte bara göra min dag utan den veckan=uppskattas enormt! Har ingen lust att ge mig på slajmgodiset på Nakumatt.  Thanks a lot!

Här är adressen ifall den är bortglömd:

co Agnes von Essen
Swedish School
P.O.Box 21324
00505 Nairobi
KENYA

Creative Writing

Har varit på Creative writing nu med Anna, Anna och Jenny. Det är en valfri aktivitet efter skolan på svenska som började idag. Där fick vi skriva japanska haiku-dikter till vår mästare och ställa en fråga. Direktiven var följande: tre rader, stavelsern skulle vara 5-7-5, en fråga till vår mästare som vi ville ha svar på, översta raden skulle lyda "Mästare säg mig:" och vi fick cirkus 5min på oss.

Min:

Mästare säg mig
ska mynt läggas i bössan
eller i handen?

(mina tankar kretsade kring alla diskussioner vi haft om man ska ge pengar till alla tiggare)

Jag blev jättestolt över Jenny när jag fick tillbaka svaret:

Vart mynten ska klirra
är där de ekar ett tomrum
när de landar.

grymt bra!

Nu ska vi försöka plugga lite engelska (vilket jag försökt göra under min monsunhåltimme, men kom ingen vart, blir väl samma historia nu) sen blir det middag och under läxis ska jag be min kamrat om lite mattehjälp inför matteprovet på tisdag. Efter läxis, kl 21 hålller Madeleine och Rickard i någon (andlig&spårad) livscoaching. Jätteknäppt men det ska bli intressant.

Oh yes (som min älskade Erika brukar uttrycka sig) vilket spännande inlägg. Alltså är det mycket plugg även här. Men det är skön pluggmiljö (när Internet funkar och även om man blir lockad av att dra ut när man hör röster bortanför sin pluggbubbla var man än befinner sig på boardingen).

Min rumpa är nu åtminstone sittbar, tack.




Utgång

(Ett inlägg om teambuildingen har också producerats och publicerats strax här under)

I veckan har tre groundingar (de första) delats ut. Eftersom det blir mörkt här vid halv sju-sju är senast hemma tid vanliga dagar halv sju, annars ”löper man stor risk att försätta sig själv i fara”. Två killar kom hem kl7 och fick då fyra dagars groundingar (efter tre groundingar blir man officiellt hemskickad, har dock hänt att folk fått fyra groundings och fått stanna kvar). Den holländska internatföreståndaren hittade tomma ölflaskor på en killes rum så han fick en veckas grounding och han missade tillsammans med alla sjuklingar(många som har fått magsjuka och säkert någon influensa som härjar) därmed första utgångarna.


I fredags kväll fick vi välja mellan tre restauranger. Jag och tolv till valde etiopisk restaurang, bussen kom hit halv sju och hämtade oss på restaurangen tio, det var en jätterolig kväll. Jag och Anna sparade pengar genom att först äta här och sedan mest agera trevligt sällskap på restaurangen. Det var grym känsla att få åka ut i bussen, alla tjoade och skrek när vi för första gången var ute i staden på kvällen då det var mörkt och billyktor likt alla gatulyktor var tända. När vi kom hem blev det (såklart) efterfest med alla från de tre olika restaurangerna i poolen och bastun.


Igår var en seg och skön dag då jag brände sönder mig vid poolen, kan knappt sitta ner på rumpan eller ligga på ryggen nu efter en dryg timme i solen när den stekte som mest utan att ha smort in mig. På kvällen fick vi välja mellan tre klubbar men alla ville vara tillsammans så vi drog alla till Black Diamond, vilket mest liknade en bar. Det fanns ett litet (4*4m) dansgolv(vilket utvidgades senare på kvällen när det var mycket folk) och det bästa var ändå balkongen som var större än hela klubben/baren på hög höjd mitt i staden.


Förresten fick Jenny ett jättefint paket av sin kära broder som var fullt med så mycket svensk godis att hon nästan började gråta. Apropå Jenny är det hon och Anna som jag umgås mest med i korridoren (i min bor det fem tjejer), de är även några av de jag umgås mest med överhuvudtaget.

Jenny, Anna och jag på Habesh, den etiopiska restaurangen.


Kul helg! Idag blir det till att sega, vika tvätt och plugga. Älskar att Internet funkar pålitligt för första gången under veckan<3


Teambuildingen

Teambuildingen 4-6/9. Oj vad mycket känslor. Många blev sjuka, mycket solsting och illamående. En hel drös ville tillbaka till boardingen och några ville hem (första gången jag faktiskt nästan fick lite hemlängtankänslor av rastlöshet). Solen värmde som satan på dagarna, man svettades och jag var inte tillräckligt kry för att bada i äckeluttorkadefloden och svalka mig. På nätterna var det kallt (jag sov med två lager kläder, mössa&halsduk samt två sovsäckar, dock var jag nog den som överlägset hade mest på mig). Andra morgonen gick vi upp tidigt och kollade på soluppgången från busstaken, jättemysigt var det!


Vi var tre grupper och roterade mellan tre större aktiviteter; ut i bushen och kolla efter elefanter och äta växter och skjuta pilbåge(vi såg inga elefanter, dock mycket bajs), get-together lekar och barnhemmet. I bushen var det så torrt så att hela benen revs upp och man var helt slut av att gå på så hög höjd med inget vatten(vi hade druckit slut på vattnet när det var vår tur att gå).


Höjdpunkten var ändå barnhemmet, vi åkte dit och var där i cirkus 3 timmar. Vi delades upp i två grupper med ungefär 8 i varje. Min grupp började med att måla fönsterkarmar. Det var katastrofalt. Jag blev så förtvivlad för vi alla kunde verkligen offra några fler timmar och göra ett vettigt jobb istället för att måla på trasiga fönsterkarmar. Vi hade ingen tejp så det kom färg i de rutor det fanns glas, och karmarna var sönder och penslarna var vidriga. Det var verkligen kaos.


Under tiden pratade jag lite med föreståndaren om hur hemmet finansierades och vilka barn de tog in. Sedan hemmet och skolan startades har det finansierats av Storbritannien och nu även USA och Kenya. Lite flummiga svar. Han tog in barn från olika håll och av olika anledningar. Barnen var i alla åldrar mellan 2-17år, de tog verkligen hand om varandra, det syndes när vi efter målningen skulle leka med barnen. När alla drog med ungarna till området kring fotbollsplanen (en torr och ytterst gropig plan) satt en kille med kryckor och stödskenor kvar på bänkarna, jag sa till Claes att vi måste ta med honom så vi pratade med honom men först ville han inte, när vi visade att vi skulle hjälpa honom följde han med. Jag pratade med en del unga tjejer och sedan drog vi igång lite lekar, vi lärde de en lek vi hade lärt oss under gårdagen och de lärde oss några roliga lekar.



Man blev väldigt berörd av att se hur de hade det men jag tror att det var en nyttig syn, man fick lite mer perspektiv än vad vi får ut av vår lilla svenskbubbla. Verkligen alla blev berörda och ville hjälpa mer än att komma dit och måla lite trasiga fönsterkarmar blåa. Visserligen kan man tänka att de mår bra av att vi kommer dit och sprider lite glädje men samtidigt brukar det tydligen komma turistgrupper dit och då blir jag mest rädd för att barnen ska känna sig som djur på ett zoo. Lite groteskt uttryckt kanske, men det blir ju lite så.


Marie och Claes med vapnen ifall något djur skulle komma till attack under bushpromenaden.



Solnedgånen och Mt. Kenya

Nu ska jag sluta ordbajsa och göra ett till inlägg om veckan så jag kan komma igång med lite skolarbete snart.


fjorton?

Sitter med ett mysigt gäng här i giraffrummet (finns ett zebrarum också) och kollar på min Eva&Adam-box, efter vår första utekväll. Visserligen fick vi inte gå ut till en klubb, men vi lyckades roa oss väl på en restaurang. Vi blev iväg skjutsade (frivilligt) till antingen etiopisk, kinesisk eller libanesisk restaurang. Jag och de friska delarna av Uppsalagänget tillsammans med tio andra drog till en etiopisk där de åt med händerna och sölade. Där satt vi i några timmar. Skojja inte vad taggade vi var i bussen, på både dit- och hemvägen, sjukt kul!

När vi kom hem blev det lite pool&bastuparty som sedan resulterade i kvällsfika med vattenmelon för min del.

Förra helgen var vi på team-building och det var mysigt, det kommer (förhoppningsvis) utförligare inlägg ang. helgen där höjdpunkten var när vi åkte till ett barnhem, på agendan kallades det ,community services, där målade vi och lekte med barnen. Väldigt berörande. Ska försöka lägga upp bilder imorgon. 

Internet, likt allt annat, har varit väldigt kasst den här veckan. I tisdags när jag stod i duschen och hade balsam i håret när jag rakat halva benet gick självklart strömmen (som vanligt). "Äh, jag får väl duscha utan lyse". "Oj, aja det funkar ju att skölja ur balsamet i kall vatten" tänkte jag när varmvattnet började ta slut. "Jaha, det var visst dags för kallvattnet att ta en paus också..." Inget vatten alls och kolsvart. "SYND!" Hann bli aningen irriterad men efter en drös förhoppningsfulla minuter kom allt tillbaka. Inget konstigt med det här inte!

Idag satt vi på favoritstället och hade lite cassual "after school", där började vi prata med några fransmän från franska skolan en tio minuter bort. Det var kul att träffa lite annat folk(fast än har jag inte tröttnat på boardingkamraterna!).

IMORGON FÅR VI FÖR FÖRSTA GÅNGEN GÅ UT TILL EN KLUBB(!!!!!!), snacka om taggat gäng!! Håltimmar (vilket det finns gott om) under slutet av vecken har tillägnats outfits-prövade till morgonkvällen. Vi ska även ringa fransmännen och säga vilken klubb vi drar till när vi vet, så kanse de kommer dit! Det blir oavsett det säkert en fin kväll.

Imorgon blir det helgbrunch (då kan man beställa olika stekta ägg och lite andra fina grejjer)10-12, som vi inte haft på två veckor, morgonmys. Nu ska jag fokusera på Eva och Adam och försöka svara på facebookmeddelande.

peace out


trettonde?

Hej gänget!

Sitter nu i Annas rum där Internet är pålitligare, efter en mysig plugg- och MammaMiakväll där vi sjöng så det var synd om stackarna som hörde. Rickard ville kasta ut mig för jag var så flummig efter allt socker jag tillåtit mig att äta idag. Det finns en godtagbar anledning så jag är ursäktad, men när jag insåg att det idag hade rört sig om kakor plus knappt 400g godis var det inte lika kul längre...

När jag och Rickard skulle plugga gick vi och skulle hämta té då vi gick förbi Andrés rum, vi gjorde grimaser och han visade vad han satt och skrev. Rubriken löd: "Hej skolpersonalen" vi gick in för att ta reda på vad som pågick. Imorgon ska Louise åka hem och hennes rum som är lite finare, lite bättre och lite större blir alltså tomt. André satt och skrev ett brev om varför han ska få rummet. Eftersom Rickard inte är helnöjd med sin väsiga granne vill även han slåss om rummet.

Det hela resulterade i att både satt i mitt rum under läxis, då jag satt och försökte skriva min SH-analys och skrev varsitt brev om varför de ska få rummet. Rickard skriver att hans rum vätter mot en trappa där folk röker och att han itne tål rök medan André skrev att han inte får in ljus i rummet och då ljus är väldigt viktigt för honom var han ledsen för detta. Han avlsutade sitt brev med orden: "skulle jag få rummet skulle min vistelse här på internatet bli ljusare - i dubbel bemärkelse." De var jättelarviga och tjatade om att de inte fick tillräckligt mycket d-vitaminer och att spolknappen på toaltten inte funkar och att grannarna är högljudda och att de inte trivs att bo med killar (de eventuella blivande rummet är i ett hus med bara tjejer). Svårt att få det låta roligt men det var en fin stund i mitt liv.

godnatt!

trettonde

Nu har ni ett textinlägg och ett bildinlägg som väntar på er!

Sitter på skolgården och väljer en svenskabok medan en skara elever dansar till dunkande afrikansk musik.

elfte

I like my photos a lot!  

Mitt rum när det är som finast                                     


På safari i Nairobi National Park i söndags.


Här har vi Amanda, Rickard och Anna i Maries rum i lördags. I bakgrunden sitter André och chillar

Här är jag målad som en hund på aktivitetsdagen i lördags tillsammans med Anna i Maddes rum.
Här var den roligaste synen under safarin i söndags.

tionde

Livet rullar på och vi är mitt i fasen att allt börjar kännas som vardag. Plugg blir en viktig del för oss många och säkert en tredjedel av internateleverna här är mer eller mindre sjuka.

Igår drog jag tillsammans med Anna, Fredrica, Marie, André och Rickard äntligen till Toy market. Där shoppade vi en del, men vi är än så länge ganska dåliga på att pruta. Till Fredrica sa en man att det märktes att hon vara här första gången. Jag köpte en hatt för 35kr, tre klänningar för 175kr, en lite längre topp för 20kr och ett par örhängen för 5kr samt en kofta jag och Rickard delade på som vi betalade 35 kr för. Men jag hoppas att när vi har blivit lite mer vana att vara ensamma ”muzungos” bland kenyanerna och lärt oss några kiswahili fraser och siffror så kanske vi kan få ner priserna lite mer.

Idag har jag sovmorgon till 11 men eftersom frukosten bara serveras till 8.30 var det lika bra att gå upp och äta så ska jag försöka plugga lite innan också. För tillfället står en reportage analys och att läsa ut en bok som också den ska analyseras (dock en personanalys) på agendan.  Sedan blir det u-landskunskap och efter det är det idag halv-friluftsdag, men min hals och fot säger nej, så jag lägger nog manken till och pluggar lite, kanske drar en fika på Junction eller drar till Impala, time will tell.

I helgen blir det team-building där vi ska sova i tält på madrasser vid foten av Mt. Kenya och umgås, det är möte ikväll ang. helgen och det blir säkert en rolig helg!

 Här är ett gäng som jag gärna umgås med, här är vi på väg till shoppingcentret Junction för att införskaffa viktiga ting och dra en fika i fredags. Första bilden!


RSS 2.0